images (1)

Leergeld in de schijnwerpers bij Omroep Drimmelen

Bij Omroep Drimmelen is iedere maand de rubriek “Dorpsgericht werken” te zien. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts had deze keer een gesprek met Gerry van Dongen, algemeen coördinator van onze stichting. In een vraaggesprek legt Gerry uit op welke gebieden de stichting ondersteuning biedt: sport, muziek, school en welzijn. Leergeld betaalt bijvoorbeeld de contributie van de sportvereniging of een fiets als een kind naar het voortgezet onderwijs gaat. Een kind hoeft niet aan de zijlijn te staan!

Ook weten wat Leergeld voor jouw kind kan doen? Gerry legt het in 6 minuten haarfijn uit. Klik hier voor het filmpje van Omroep Drimmelen.

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.