Meedoen aan sport, een schoolexcursie of een instrument leren bespelen. Voor sommige gezinnen is het financieel niet haalbaar om hun kinderen hieraan te laten deelnemen. 

Zelfs de aanschaf van schoolbenodigdheden of een veilige fiets om naar school te rijden levert steeds vaker problemen op.

Wij vinden dat ieder kind mee moet kunnen doen en niet de dupe moet worden van de financiële situatie thuis!

Daarom geeft Stichting Leergeld West-Brabant Oost hen praktische hulp om mee te doen. Dat is goed voor het kind en goed voor de samenleving. De huidige bestaande voorzieningen van gemeenten en particuliere organisaties zijn niet toereikend om al deze kinderen te helpen. Leergeld wil hierop inspringen door op een duurzame manier te investeren in de participatie van deze kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen.

Om onze ambities waar te kunnen maken zijn wij constant op zoek naar betrokken samenwerkingspartners vanuit verschillende geledingen van de Nederlandse samenleving:

  • overheden
  • vermogensfondsen en bedrijfsfondsen
  • bedrijven
  • serviceclubs
  • religieuze instellingen
  • particulieren
Bekijk hoe jij ons langdurig kunt helpen

Met elke bijdrage, van klein tot groot, draagt u bij aan onze stichting.

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen, neem dan contact op met Stichting Leergeld West-Brabant Oost om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Bel 0162-458487 (di t/m do van 9.30 – 11.30 uur) of stuur een e-mail naar: algemeencoordinator@leergeldwbo.nl

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.