Na bijna tien jaar Stichting Leergeld achtte het Bestuur de tijd rijp voor de oprichting van de Vriendenkring. In het najaar van 2011 zijn de bestuursleden gestart met de voorbereiding van een “Vriendenkring van Leergeld”. Vrienden van Leergeld verbinden zich aan het goede doel van Leergeld. Vrienden van Leergeld staan als vrienden voor het leven garant voor een structurele bron van inkomsten. Particulieren worden donateur gedurende minimaal drie jaar voor een bedrag van € 250 per jaar. Een doorlopende stroom van inkomsten is noodzakelijk om aan de aanvragen te kunnen blijven voldoen.

Vrienden helpen met hun bijdrage van Leergeld een nog krachtiger publiek-private organisatie te maken, die naast de gemeentelijke subsidies ook kan rekenen op een gestage inkomstenstroom uit de gemeenschappen waarbinnen Leergeld werkzaam is. Bent u lid van een club, zoals bridge, tennis, golf of andere sport of recreatie en wilt u gezamenlijk naast gezelligheid en ontspanning ook eens een maatschappelijk doel dienen? Denk dan aan Leergeld en wordt als club vrienden van Leergeld. Vanaf € 250 per jaar bent u met z’n allen al lid van de vriendenclub.

Als vriend ontvangt u van ons:

  • sociaal jaarverslag
  • uitnodiging evenementen door Leergeld West-Brabant Oost geïnitieerd
  • korting op toegangsbewijzen.

Als particulier kunt u meedoen met onze ‘eigen’ fondsenwerving om zoveel mogelijk continuïteit en rendement te bereiken. U levert hierdoor een bijdrage aan de maatschappelijke duurzaamheid in het gebied waarin Leergeld West-Brabant Oost werkzaam is. Als kinderen geen kansen krijgen, moeten we daar wat aan doen.

Als u een bijdrage wilt leveren aan de vriendenkring van Leergeld, laat dan uw gegevens achter op onderstaand contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Namens alle kinderen: bedankt!