hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash

De scholen zijn weer begonnen!

We kunnen deze week goed merken dat de scholen weer begonnen zijn. Hoewel we veel aanvragen gelukkig voor de vakantie al binnenkregen en konden afwerken, regent het nu aanvragen voor laptops, schoolspullen, fietsen enzovoorts. En alle kinderen willen ook graag het sporten weer oppakken. Leergeld kan ervoor zorgen dat de contributie betaald wordt en je kind de juiste sportkleren en -schoenen heeft.

Misschien moet jouw kind vanwege de drukte aan het begin van het schooljaar even geduld hebben voordat de aanvraag is behandeld, maar Leergeld zorgt ervoor dat er geen enkel kind aan de zijlijn staat. Nu meedoen is immers straks meetellen!

Tip voor volgend jaar. Doe je aanvraag al (vér) voor de zomervakantie!
Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.