download

Vakantie (bijna) voorbij

Terwijl kinderen nog genieten van (eindelijk zomerse!) vakantiedagen, zijn de medewerkers van Leergeld hard aan het werk. Zo hebben we er bijvoorbeeld voor gezorgd dat er kaartjes (met dank aan Fonds Kinderhulp Nederland) voor de Beekse Bergen bij gezinnen terechtkwamen, voor wie een leuk dagje uit heel welkom is.

Ongeveer 1300 kinderen maken in deze laatste vakantieweken gebruik van de Schoolspullenpas die zij van Leergeld hebben gekregen om benodigdheden voor het nieuwe schooljaar aan te schaffen. Er is ook voor mooie fietsen gezorgd voor kinderen die de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs maken.

We bieden dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om een kindertablet aan te vragen voor een kind op de basisschool, met daarop het educatieve programma Squla en ook spelletjes.

Eerst nog lekker vakantie houden en dan goed voorbereid het nieuwe schooljaar in!

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.