4753909551_7dc40928fd_b

Zomer acties bij Stichting Leergeld West-Brabant Oost

De zomervakantie staat weer voor de deur! Over een aantal weken kunnen gezinnen weer genieten van een periode vol leuke uitjes, rust en bijvoorbeeld genieten van een vakantie in binnen- of buitenland. Voor sommige gezinnen geldt echter dat er geen geld is om in deze periode iets leuks te ondernemen. Wij vinden dat ieder kind moet kunnen doen, ook in de zomervakantie. Daarom worden er in de verschillende regio’s waar Leergeld actief is, grote en kleine acties op touw gezet om de kinderen toch een leuke zomervakantie te bezorgen. Heb je nog geen aanvraag gedaan, dan kun je dit alsnog doen via de website. Hieronder een overzicht van onze acties:

Kwartetspel en tas via Theek5

In samenwerking met Theek5 en H19 biedt Stichting Leergeld een leuk kwartetspel aan over Oosterhout, in een tas van Theek5. Dit kwartetspel is gratis op te halen op 6 juli tussen 10.00 en 12.00 uur bij de IDO balie op de begane grond. Medewerkers van Stichting Leergeld zijn daar aanwezig om de gezinnen te ontvangen. Gezinnen die hiervoor in aanmerking komen, hebben hier een mail over gehad. Voor meer informatie kun je mailen naar info@leergeldwbo.nl. Alleen voor gezinnen in Oosterhout!

Vakantietassen regio Drimmelen, Gilze-Rijen en Dongen

Om op een leuke manier aan de zomervakantie te beginnen, worden er in verschillende regio’s tassen uitgedeeld aan kinderen die bekend zijn bij Stichting Leergeld. Deze tas is onder andere gevuld met knutsel spullen, buitenspeelgoed en een toegangsbewijs voor een zwembad. Let op: de inhoud kan per regio verschillen. Gezinnen die hiervoor in aanmerking komen, hebben hier een mail over gehad. Voor meer informatie kun je mailen naar info@leergeldwbo.nl.

Op kamp met Ycamps!

Gezinnen die bekend zijn bij Stichting Leergeld, kunnen hun kinderen nu kosteloos aanmelden voor een kamp via Ycamps. Zie https://ycamps.nl/joykids/ voor meer informatie en inschrijving. Geef bij de inschrijving aan dat je je kind aanmeldt via Stichting Leergeld. Let op: op=op! Voor meer informatie kun je mailen naar info@leergeldwbo.nl. 

Kaarten voor de Beekse Bergen

Ook dit schooljaar zullen wij weer kaarten versturen om gezinnen een leuk dagje uit te bezorgen. Dit jaar zijn gezinnen aan de beurt uit de gemeente Altena en Oosterhout. Heb je een gezinsnummer bij Stichting Leergeld en woon je in een van de bovenstaande gemeentes? Houd dan je mailbox in de gaten! We kunnen een beperkt aantal kaarten aanvragen bij Kinderhulp, dus helaas kunnen we niet alle gezinnen blij maken. 

Zomerpretpakketten via Kinderhulp

Wellicht heb je het al voorbij zien komen, maar ook dit jaar deelt Kinderhulp super leuke zomerpakketten uit. Leergeld West-Brabant Oost mag dertig pakketten uitdelen. Gezinnen uit Oosterhout die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen een mail. Zie het filmpje van Kinderhulp over de zomer pakketten.

Voor de actuele stand van zaken en andere acties, houd onze website www.leergeldwbo.nl in de gaten!

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.