4754541548_9e0720c85d_b

Zomersluiting bij Leergeld

Twee keer knipperen met je ogen en schooljaar 2020- 2021 is voorbij gegaan. Een schooljaar waarin medewerkers van Stichting Leergeld weer vele aanvragen hebben behandeld. Hoewel veel activiteiten voor kinderen stil lagen zoals zwemles, schoolreisjes, sport en cultuur, kwam daar in de tweede helft van het schooljaar gelukkig verandering in. In deze periode gaan kinderen op schoolreis of sluiten ze hun basisschool periode af met een schoolkamp. Stichting Leergeld is blij dat zij daar een steentje aan kunnen bijdragen.

Tijdens de zomervakantie is het kantoor van Stichting Leergeld vijf weken gesloten. Van 26 juli tot en met 29 augustus gaan de deuren dicht. Wel kunt u blijven mailen naar info@leergeldwbo.nl. We wensen u en uw kinderen een hele fijne zomervakantie toe!

Stichting Leergeld biedt tijdelijke ondersteuning aan gezinnen die het financieel zwaar hebben. Dit kan zijn ontstaan door een echtscheiding, ziekte, faillissement of een daling van het inkomen als ZZP’er. Stichting Leergeld West-Brabant Oost is actief in de gemeenten Altena, Oosterhout, Drimmelen, Dongen, Geertruidenberg en Gilze-Rijen. Leergeld biedt hulp in natura: het betalen van een schoolreisje, fiets, laptop of sportcontributie zodat ieder kind kan meedoen. Want nu meedoen is straks meetellen! Zie de website www.leergeldwbo.nl voor meer informatie.

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.