Gelukkig-nieuwjaar

Team Leergeld wenst alle kinderen en hun ouders een gelukkig nieuwjaar!

Het team van Stichting Leergeld West-Brabant Oost wenst alle kinderen en hun ouders een gelukkig nieuwjaar! We hopen op een jaar waarin de economie weer aantrekt, kinderen uit gezinnen met een smalle beurs beter worden geholpen op school en daarbuiten en dat er meer begrip is voor elkaar.

In de decembermaand zijn er nog vele donaties gedaan door zowel bedrijven als particulieren. Hartelijk dank daarvoor! Ook zijn er hartverwarmende acties opgezet, zoals in de gemeente Drimmelen waarbij een team van enthousiastelingen aan vierentwintig Leergeld gezinnen een overheerlijke maaltijd heeft bezorgd.

Laten we ook in het nieuwe jaar naar elkaar omkijken en kinderen die het niet makkelijk hebben thuis, een steuntje in de rug geven.

 

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.