WhatsApp Image 2023-12-04 at 20.29.34

Jarige Job

Stichting Leergeld kreeg een uitnodiging van Stichting Jarige Job. Een paar collega’s zijn naar Rotterdam geweest om een informatieve ochtend te beleven. Vanuit Rotterdam verstuurt Stichting jarige Job verjaardagsboxen door het hele land. Stichting jarige Job wordt geholpen door vele handen van vrijwilligers en bedrijven die daar er een teamuitje van maken om verjaardagsboxen in te pakken.

Leuk weetje! Er worden per week ongeveer 3000 verjaardagsboxen ingepakt en verstuurd! In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Wat ontzettend leuk dat wij een kijkje mochten nemen en willen ook Stichting jarige Job hiervoor bedanken!

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.