CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

Carnavalsvakantie bij Stichting Leergeld

Eindelijk is het weer zover; na een jaar aangepaste carnavalsactiviteiten mag het feest weer grootschaliger gevierd worden! Het zal weliswaar een carnaval worden in aangepaste vorm, maar dat mag de feestvreugde niet drukken. Ook roepen burgemeesters op om het vooral in eigen gemeente te vieren en het ‘carnavalstoerisme’ nog een jaartje uit te stellen. Dit om een te grote toestroom van mensen te voorkomen.

Stichting Leergeld West-Brabant Oost zal in de week van 25 februari tot en met 6 maart dan ook gesloten zijn. Op dinsdag 8 maart staan kantoormedewerkers weer klaar om vragen te beantwoorden. Stichting Leergeld is elke dinsdag tot en met donderdag bereikbaar van 09.30 tot 11.30 op telefoonnummer 0162-458487.

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.