CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

Laptopregeling Stichting Leergeld & The Rent Company

Als je kind voor het eerst naar de middelbare school gaat, is dat een groot moment in het leven van de ouder en het kind. Maar sta je wel eens stil bij alle bijkomende kosten die bij deze overstap komen kijken? Je kunt hierbij denken aan de aanschaf van een fiets, de ouderbijdrage, excursies, kosten voor Tweetalig Onderwijs, woordenboeken, atlassen, een grafische rekenmachine en ga zo maar door. Ook stellen de meeste middelbare scholen een laptop verplicht.

Gelukkig kan Stichting Leergeld in sommige gevallen ondersteunen. Zo is er bijvoorbeeld een regeling tussen The Rent Company (leverancier van veel school laptops) en Stichting Leergeld. Hierbij wordt een groot gedeelte (of alles) van de laptop door Stichting Leergeld betaald en worden de laptops op hetzelfde moment uitgedeeld, zodat er geen onderlinge verschillen zijn tussen klasgenoten.

Onlangs deed moeder Nicole (niet haar echte naam) haar verhaal in de hoop dat meer ouders en leraren bekend raken met deze regeling. Dank Nicole voor het delen van je verhaal!

Klik hier voor de link naar het artikel. 

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.