CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

Stichting Leergeld in kerstsferen

December is traditiegetrouw een drukke en feestelijke maand bij Stichting Leergeld. Iedereen binnen de organisatie zet een tandje bij om cadeaukaarten of kledingbonnen uit te delen, vrijkaarten te regelen of kerstpakketten langs te brengen. Met dat ene doel voor ogen: kinderen uit gezinnen met weinig geld in de gemeente Altena, Oosterhout, Gilze-Rijen, Drimmelen, Dongen en Geertruidenberg een warme en gezellig Kerst te bezorgen. Daarnaast vinden er fundraising activiteiten plaats, zowel door Stichting Leergeld zelf opgezet of door particulieren die ons een warm hart toedragen.

Na deze drukke periode is het even tijd voor bezinning en rust. Het kantoor van Stichting Leergeld West-Brabant Oost is dan ook gesloten van vrijdag 24 december tot en met maandag 10 januari. Wel kunt u in deze periode gewoon een aanvraag doen voor uw kind via onze website: www.leergeldwbo.nl/aanvraag/.

Wilt u ook uw steentje bijdragen zodat kinderen uit gezinnen met weinig geld, ook kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten die voor leeftijdsgenoten vanzelfsprekend zijn? Stort dan nu uw gift op rekeningnummer NL45RABO0139593594 ten name van Stichting Leergeld West-Brabant Oost. Alvast heel hartelijk dank voor uw gift!

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.