lions club donatie

Proosten op Stichting Leergeld

Lions Club Oosterhout Centrum haalt maar liefst 3000,- euro op!

In de donkere dagen voor Kerst- en Nieuwjaar werd Stichting Leergeld west-Brabant Oost verrast met een gulle gift van de Lions Club Oosterhout Centrum. Bestuurslid projecten Lian Raams en penningmeester Koen van Gils kwamen persoonlijk een cheque van maar liefst € 3.000 overhandigen aan algemeen coördinator Gerry van Dongen en voorzitter Frans de Hoogh. Het bedrag werd in zeer korte tijd door de Lions Club opgehaald met een speciale actie, genaamd ‘Less troubles with bubbels’, waarbij velen bereid waren een heerlijke fles champagne aan te schaffen en daarbij direct de kinderen van Leergeld uit Oosterhout te steunen.

Volgens algemeen coördinator Gerry van Dongen was er ook al direct een bestemming voor deze gulle gift. Ongeveer 200 kinderen in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar uit Oosterhout krijgen een bioscoop uitje aangeboden. Door de lockdown zullen ze even geduld moeten hebben, maar gelukkig hebben de tickets een lange geldigheidsduur.

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.