635683349886505717-leergeld-nijmegen-hero

Volop vrijwilligersvacatures bij Leergeld West-Brabant Oost!

Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan! In de ochtend is het een gezellige stroom aan kinderen en jongeren die naar school lopen, fietsen of met de auto worden gebracht. Er zijn echter ook kinderen die een minder onbezorgde achtergrond hebben. Zij groeien op in gezinnen waar weinig geld is en daardoor spanning en stress.

Wil jij deze kinderen helpen zodat ze op een teamsport kunnen, hun zwemdiploma kunnen halen of een laptop ontvangen die nodig is voor school? Leergeld kan met deze en andere zaken helpen. En wij zijn op zoek naar jou! Heb jij affiniteit met kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken en ben je empathisch en werk je nauwgezet? Check dan onze vacatures.

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.