Foto Schoolspullen 02

Rotary Gilze-Rijen en Dongevallei verrast Stichting Leergeld WBO met gift

Veel Rotary clubs in Nederland zetten zich in om verschillende initiatieven in binnen- en buitenland te ondersteunen. Dit gebeurt vaak achter de schermen en op lokaal niveau. Leden van verschillende Rotary clubs dragen de wereldwijde strijd tegen polio een warm hart toe, organiseren vakantie kampen voor kinderen die anders niet op vakantie kunnen of zetten mantelzorgers in het zonnetje met een uitgebreide brunch.

Bij Rotary Club Gilze-Rijen en Dongevallei zijn zesentwintig leden actief en zij ontplooien verschillende initiatieven zoals het schenken van kerstpakketten, het planten van bomen bij de lokale basisscholen, het inrichten van een ouderkamer in het Asielzoekerscentrum Prinsenbos en het financieel en materieel ondersteunen van diverse instellingen in Namibië, Guatemala en Burkina Faso. Onlangs werd ook Stichting Leergeld West-Brabant Oost verrast met een gift van maar liefst €500,-. In deze bijzondere periode, waarin soms pijnlijk wordt blootgelegd dat sommige kinderen niet mee kunnen doen vanwege de financiële situatie van hun ouders, is deze blijk van waardering erg welkom. Met deze gift kan bijvoorbeeld een laptop worden aangeschaft voor een gezin met opgroeiende kinderen en kunnen zij werken aan hun schoolopdrachten. Want nu meedoen is straks meetellen.

Namens alle kinderen: bedankt!

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.