1800x1200_coronavirus_1

Maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus

Langzaam keren we terug naar een situatie die lijkt op de periode van voor de corona crisis. De terrassen stromen weer vol, kinderen gaan naar school en je kunt weer een bezoek aan de kapper brengen. Ook bij stichting Leergeld hebben we een aantal versoepelingen doorgevoerd, maar blijven we uiteraard alert. We hebben een protocol op kantoor ingevoerd en hanteren een maximum qua bezetting. Ook zijn we elke dinsdag t/m donderdag telefonisch weer bereikbaar van 09.30 tot 11.30 op het telefoonnummer 0162-458487. 

Op dit moment worden er nog geen huisbezoeken afgelegd door intermediairs van stichting Leergeld. Intakes voor komend schooljaar gebeuren uitsluitend telefonisch. We hebben hiertoe besloten omdat sommige van onze intermediairs gezien hun leeftijd in de risicogroep vallen. We volgen hierin in grote mate andere Leergeld stichtingen. Zodra we hiervan af wijken, zullen we dit bekendmaken. Als de Nederlandse taal een probleem is, schakelen we een van onze medewerkers in die de Arabische of Turkse taal machtig is.

We hopen dat iedereen gezond blijft en zien je aanvraag graag tegemoet!

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.