WhatsApp Image 2024-02-04 at 18.34.10

Afscheid Gerry van Dongen

Afgelopen week schoof Algemeen Coördinator Gerry van Dongen de laatste keer haar bureaustoel aan en sloot haar computer definitief af.

In april 2019 startte Gerry als vrijwilliger in de functie Klantcontact medewerker bij Stichting Leergeld West-Brabant Oost. In 2020 nam Gerry het stokje van Algemeen Coördinator Charlotte van ’t Hullenaer over. Door haar inzet in de afgelopen jaren heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de groei en het succes van Leergeld in de regio. Stichting Leergeld West-Brabant Oost wil Gerry hiervoor dan ook heel hartelijk bedanken!

Op de nieuwjaarsreceptie werd Gerry al door de vrijwilligers en het bestuur in het zonnetje gezet. Wim Kerstens neemt de rol van Algemeen Coördinator van Gerry over. Hij is ook al een jaar werkzaam bij Stichting Leergeld West-Brabant Oost als Teamleider/Klantcontact medewerker.

Wij wensen Gerry heel veel geluk voor de toekomst en Wim veel succes!

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.