In het zonnetje gezet

Tijdens de jaarlijkse zomerborrel werd onze algemeen coördinator, Gerry van Dongen, in het zonnetje gezet. Als blijk van waardering voor haar grandioze en onbetaalbare inzet voor onze stichting, overhandigde voorzitter Frans de Hoogh haar het enige echte ‘Leergeldzonnetje’. Dik verdiend, vonden ook alle aanwezige vrijwilligers en bestuursleden van de stichting. En Gerry? Zij was verrast en vereerd en gaat gewoon door met haar werk voor Leergeld!

Het werk van Leergeld wordt mogelijk gemaakt door de tomeloze inzet van meer dan 1.500 vrijwilligers. Op de Landelijke Leergeld Dag zetten lokale Leergeldstichtingen een van hun vrijwilligers in het zonnetje met de uitreiking van een ‘Zonnetje’. Deze unieke onderscheiding bestaat uit een sierspeld gebaseerd op de kleuren en vorm van het logo van Leergeld. Het Zonnetje is voor de vrijwilliger die in het afgelopen jaar iets extra’s heeft gedaan voor de lokale stichting of die het voor zijn/haar jarenlange inzet verdient om extra in het zonnetje te staan.

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.