Foto Moeder met kids 05

Administratieve kracht gezocht

Voor onze backoffice zoeken we een enthousiaste vrijwilliger, bekend met het Office pakket, Excel en cliëntsystemen. Zelfstandig administratieve taken en/of projecten uitvoeren, is een wezenlijk onderdeel van je functie.

Samen met een enthousiast en gedreven team zet je je in voor kinderen die opgroeien in een gezin met geldzorgen. Leergeld maakt het mogelijk, dat kinderen mee kunnen doen aan sport of culturele activiteiten. Ook verstrekking van schoolse zaken, zoals een laptop, gymkleding of een fiets vallen binnen het pakket van Leergeld.

Spreekt dit alles je aan, en ben je minimaal twee dagdelen per week beschikbaar, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Voor meer informatie over deze vrijwilligersfunctie, kun je contact opnemen met algemeen coördinator Gerry van Dongen. E-mail: algemeencoordinator@leergeldwbo.nl of bel tijdens kantooruren naar 0162-458487 (dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 11.30). Benieuwd naar andere vrijwilligersfuncties bij Stichting Leergeld? Check dan onze vacaturepagina.

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.