Foto Schoolreis 07

Leergeld- gezinnen genieten van dagje uit in de Beekse Bergen

Ingegeven door de Corona ontwikkelingen, hebben veel Nederlanders dit jaar gekozen voor een vakantie in eigen land. Genietend van een vakantie op een van de Waddeneilanden, een watersportvakantie in Friesland of een bezoek aan één van de vele pretparken die ons land rijk is. Enkele honderdduizenden gezinnen hebben deze keuze echter niet. Zij leven in armoede en zijn al jaren niet meer op vakantie geweest of naar een pretpark.

Het was dan ook een hele opsteker dat Leergeld West-Brabant Oost vlak voor de vakantie van het Nationaal Fonds Kinderhulp maar liefst 150 kaarten ontving voor de Beekse Bergen. Uit te delen aan gezinnen die worden ondersteund door stichting Leergeld. Dus werkten enkele medewerkers nog een aantal uren door om dit mogelijk te maken en konden we een flink aantal kinderen én ouders blij maken met een dagje uit. Daarna zijn we enkele weken dicht gegaan.

Inmiddels zijn we weer volop ‘in bedrijf’ en is het kantoor van Leergeld weer telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 11.30 op nummer 0162-458487. We proberen u zo snel mogelijk te helpen zodat ieder kind op een prettige manier aan zijn of haar schooljaar kan beginnen.

Deel dit bericht

Reacties zijn gesloten.