Donateurs & Vrienden

Meedoen aan sport, een schoolexcursie of kunstzinnige vorming is voor veel kinderen niet vanzelfsprekend. Zelfs de aanschaf van schoolbenodigdheden levert steeds vaker problemen op. De kinderen hebben hier geen schuld aan.

Daarom geeft Stichting Leergeld West-Brabant Oost hen praktische hulp om mee te doen. Dat is goed voor het kind en goed voor de samenleving. De huidige bestaande voorzieningen van gemeenten en particuliere organisaties zijn niet toereikend om al deze kinderen te helpen. Leergeld wil hierop inspringen door op een duurzame manier te investeren in de participatie van deze kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen.

Om onze ambities waar te kunnen maken, zijn wij constant op zoek naar betrokken samenwerkingspartners vanuit verschillende geledingen van de Nederlandse samenleving:

  • Overheden
  • Vermogensfondsen, bedrijfsfondsen, loterijen en kansspelen
  • Bedrijven
  • Serviceclubs
  • Religieuze instellingen
  • Particulieren

Wilt u graag een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen, neem dan contact op met Stichting Leergeld West-Brabant Oost., via telefoonnummer: 0162-458487 (ma t/m do van 9.00 - 11.30 uur)  om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken, of stuur een e-mail naar: algemeencoordinator@leergeldwbo.nl

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.